• PRO TV
  • Ce a declarat David Walliams despre operațiile estetice ale lui Simon Cowell

Ce a declarat David Walliams despre operațiile estetice ale lui Simon Cowell

Ce a declarat David Walliams despre operațiile estetice ale lui Simon Cowell

David Williams, unul dintre jurații Britan's Got Talent, a râs de operația estetică a șelului său, Simon Cowell. 

Vedeta britanică nu s-a abținut într-un interviu acordat la radio, să vorbească despre pasiunea șefului lui pentru botox, zicând că "arată ca și cum ar fi avut un accident". 

Afirmația lui a fost:"Fața lui s-a schimbat mereu. Ceva s-a întâmplat. Uneori te gandești dacă a pățit ceva sau dacă a avut un accident. Mereu arată puțin diferit."

William a adăugat:"Suntem prieteni atunci când filmăm pentru show. Dacă te cheamă la cină, nu poți refuza, deoarece e foarte greu să îl prinzi. Apoi, după ce iei cina cu Simon, nu mai auzi de el 6 ani."

Comentariile lui David au apărut imediat după ce Simon a confirmat că a cheltuit 2000 de lire pe un facelift non-chirugical, în încercarea de a-și menține vizibilitatea incredibil de netedă. 

Simon Cowell l-a vizitat pe medicul estetician Dr Jean-Louis Sebagh, cunoscut și sub porecla "Picasso-ul dermatologiei", pentru un lifting al siluetei, care promite să te întinerească. 

Simon a declarat pentru The Sun on Sunday:"Există multe lucruri pe care poți să le faci acum, nu mai trebuie să apelezi la botox. Pentru mine înseamnă foarte mult să ai pielea curată și arate bine."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni