• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Carmen Tănase, viața din spatele cortinei. ”Eu fără public nu vreau să trăiesc”

Carmen Tănase, viața din spatele cortinei. ”Eu fără public nu vreau să trăiesc”

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. De fiecare dată, aparițiile ei stârnesc emoții puternice, fie hohote de râs, fie lacrimi.  

Invitată în platoul ”Vorbește Lumea”, actrița a povestit ce a însemnat pentru ea perioada de carantină, când a stat departe de scenă, dar și cum a fost revederea cu publicul, după o pauza îndelungată:

În afară de bătaia clasică din palme, răzbătea și bătaia inimii. A fost foarte emoționant. La primul spectacol am plâns, am avut emoții, îmi tremurau picioarele, ziceai că e prima dată când urc pe scenă.”

Cunoscută pentru rolurile sale dramatice, actrița a mai dezvăluit că nu actoria a fost prima ei pasiune. În copilărie, Carmen Tănase visa să devină medic veterinar sau inginer zootehnist. Părinții au fost cei care au îndrumat-o să aleagă alt drum: ”Cum să stai tu la coada vacii, tu care ai fost crescută ca o prințesă.(...)Eu am vrut să mă duc la liceul de zootehnie din Mizil, cu idei din astea să fiu șef de fermă, să călăresc pe un cal și o să fiu o frumusețe cu părul lung și o să dau cu biberonul vițeiilor.

Urmărește în materialul video de mai sus alte mărturisiri interesante despre parcursul profesional al actriței Carmen Tănase. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni