Care sunt calitățile cu care Denis de la „The Motans” se mândrește

Denis Roabeș de la „The Motans” a oferit un interviu de suflet în care a spus mai multe lucruri interesante despre omul din spatele artistului. Iată declarațiile făcute de antrenorul de la Vocea României!

Denis Roabeș este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Acesta a reușit să intre și să dezvolte industria muzicală românească, devenind un adevărat exemplu pentru tinerii noii generații. El a oferit un interviu de suflet pentru „Vorbește Lumea” unde și-a enumerat mai multe calități și defecte, a discutat despre copilărie, dar și despre planurile de viitor pe care le are.

Întrebat care sunt cele trei calități cu care se mândrește, Denis de la „The Motans” a vorbit foarte clar despre ele. Se pare că artistul se consideră sincer, iubitor, dar și foarte pofticios.

Sunt sincer în limita bunului simț. Au fost momente în care nu am spus adevărul până la capăt, regula de bază rămâne următoarea >, îmi plac foarte mult oamenii și tind să am încredere în ei și îmi place mult să mănânc, mai ales bucătărie italiană”, a spus el. 

Întrebat ce lucruri ar vrea să modifice la el, Denis Roabeș a declarat că nu există niciun aspect pe care să-și dorească să îl schimbe.

VEZI MAI MULTE ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS

Sursă foto: Denis Roabeș/Facebook, Captură ecran

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni