• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Bloggerița Ioana Grama este însarcinată în 4 luni. Cine este și cum arată tatăl copilului

Bloggerița Ioana Grama este însarcinată în 4 luni. Cine este și cum arată tatăl copilului

Bloggerița Ioana Grama este însarcinată în 4 luni. Cine este și cum arată tatăl copilului

Ioana Grama, considerată unul dintre cei mai de succes influenceri din România, este însărcinată în 4 luni. Frumoasa bloggeriță a făcut anunțul cel mare pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat și prima fotografie cu burtica de graviduță. 

Invitată în platoul emisiunii "Vorbește Lumea", frumoasa brunetă nu a venit singură, ci însoțită de viitoarea nașă, Sânziana Sooper. Cele două au vorbit în detaliu despre sarcina, dar și despre cererea în casătorie a Ioanei. 

"Am zis că până nu văd că am burtă, nu sunt însărcinată. Nu mi-a fost rău și nu am avut poftă de nimic. Am emoții. Sunt instruită oarecum, pentru că sora mea are doi copii. Sunt obișnuită", a spus Ioana. 

Bloggerița Sânziana Sooper va fi nașa lor de cununie, Ioana fiind cerută în căsătorie de către Alexandru în vacanța petrecută în Bali:  "O să fiu nașa lor de cununie. Noi tocmai am fost în Bali, acolo iubitul ei a cerut-o în căsătorie. A fost o seară foarte emoționantă în care au venit la noi la ușă plângând.. și mi-a zis uite fată, m-a cerut. Am început toți patru să plângem de emoții". 

Ioana și iubitul ei Alexandru vor avea împreună o fetiță: "Ne-am gândit și la nume. Avem două opțiuni. E un nume foarte simplu: Ema sau Aiana". 

Dacă până acum și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, acum faimoasa bloggeriță postează des fotografii cu tată fetiței sale. Cei doi sunt împreună din anul 2018, Alexandru Tagureanu fiind de profesie pilot. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama) on

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni