• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Bianca Moga, o mamica de nota 10. Prima aparitie publica a sotiei lui Marius Moga dupa nasterea micutei Maria Elisabeta

Bianca Moga, o mamica de nota 10. Prima aparitie publica a sotiei lui Marius Moga dupa nasterea micutei Maria Elisabeta

Bianca Moga, o mamica de nota 10. Prima aparitie publica a sotiei lui Marius Moga dupa nasterea micutei Maria Elisabeta

Bianca Moga a adus pe lume o fetita in luna octombrie a anului trecut, iar de atunci si pana acum, atat ea cat si Marius Moga s-au concentrat asupra cresterii micutei.

Maria Elisabeta a primit nota 10 la nastere si a devenit rapid centrul universului parintilor ei. Cei doi traiesc cele mai emotionate momente din viata lor si se bucura impreuna de fiecare gest pe care il face fetita.

Invitata in platoul emisiunii "Vorbeste lumea", Bianca a vorbit despre rolul de mamica si sotie, despre sarcina si nastere, dar si despre cariera pe care o are in televiziune. 

Marius Moga si Bianca s-au cununat civil la inceputul verii, in Alba Iulia, orasul de origine al artistului, dupa un an si jumatate de relatie. A fost o ceremonie restansa, la care au luat parte doar prietenii apropiati si familia. Antrenorul de la "Vocea Romaniei" a cerut-o de sotie tocmai in New York, de ziua ei, si a ales sa impartaseasca vestea cu o tara intreaga, in emisiunea "Vocea Romaniei".

Vezi interviul complet cu Bianca Moga materialul video de mai jos:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni