• PRO TV
  • Best of #fiireporterPRO. Ce spun castigatorii despre experienta pe care au trait-o la Untold

Best of #fiireporterPRO. Ce spun castigatorii despre experienta pe care au trait-o la Untold

Best of #fiireporterPRO. Ce spun castigatorii despre experienta pe care au trait-o la Untold

Au fost 4 zile pline! Pentru Irina si Paul, Untold s-a transformat intr-o adevarata exeprienta, pe care nu o vor uita prea curand. Cum a fost sa intre in rolul de reporter, ce li s-a parut cel mai greu si daca ar lua-o de la inceput ne spun chiar ei.

Pentru Paul, sa aiba acces in culisele festivalului a fost cel mai tare: "Daca ar fi sa fac un top cu cele mai bune momente, nici nu stiu pe care sa-l pun pe primul loc. Am invatat foarte multe trick-uri de la Oana si mi -a placut ca ne-a dat mana libera sa exersam pe bune job-ul de reporter. A avut incredere sa ne lase sa stam de vorba cu petrecaretii, dar si cu artistii", a spus el.



"Am avut ocazia sa vedem cum lucreaza o echipa de productie, am fost la toate conferintele de presa, mi-am croit drum de nenumarate ori in fata scenei si asta pentru ca am fost reporter PRO. Mi-a placut atat de mult incat diseara am de gand sa-l 'vanez' pana la aeroport pe Steve Aoki. Asta daca nu imi pune tortul in fata pana atunci ????"



Si Irinei i-a placut mult sa vada ce inseamna cu adevarat munca unui reporter de teren: "Nu stiu cand a trecut timpul. A fost ca un vis: am intalnit extrem de multi oameni, din toata lumea, atat de diferiti si totusi cu acelasi vibe. Nu apuci sa stai jos si esti mereu cu zambetul pe buze", a spus ea.



"Am invatat foarte multe, mai ales lucruri care tin de culise: cum sa abordezi artistii intr-o discutie fata in fata sau cum sa ai gata documentarea pe activitatea lor in cateva minute. Un lucru e clar: ai de la cine invata la Pro, Oana si echipa au fost de exceptie. Ce m-a mai impresionat foarte mult: amploarea evenimentului in sine! Sutele de mii de oameni in delir. Chiar sunt norocoasa ca am experimentat ce inseamna sa #fiireporterpro. E ultima zi si as da orice sa o luam de la capat. Untold 2018, te asteptam ca si cand!", a incheiat Irina.



Cat despre mentorul lor, Oana Tache, a a facut rezumatul perfect a ceea ce au insemnat aceste zile de festival: "UNTOLD 2017?!? WOW! Impresionant, deloc previzibil, imens, intens, de neuitat", a spus ea.



"Avem atatea poze frumoase in albumul #fiireporterpro, incat as putea spune ca momentul meu preferat de vara asta este aceasta campanie PRO si aceasta experienta! Am alergat dintr-o parte in alta a festivalului, am scris, am luat interviuri, am montat si am postat incontinuu, dar am si avut langa mine 2 coechipieri receptivi, insetati de cunoastere. Ma intorc acasa cu un bagaj plin de materiale exclusive cu artistii si DJ-ii de la Untold, insa pentru mine vedetele festivalului raman Carla si Paul. PS: Multumesc echipei! #suntempro", a incheiat Oana.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni