• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Bat clopotele de nuntă pentru The Motans (Denis Roabeș)! Declarații romantice despre logodnica lui

Bat clopotele de nuntă pentru The Motans (Denis Roabeș)! Declarații romantice despre logodnica lui

The Motans (Denis Roabeș) are un succes incredibil atât în muzică, cât și în dragoste! El și logodnica sa, Bianca, vorbesc deja despre nuntă, iar toate detaliile le-a oferit la matinalul de la ProTV.

The Motans este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi din țară, venit în urmă cu șase ani din Republica Moldova. Acesta a acaparat radiourile cu melodiile lui sincere și extrem de profunde. Multă lume s-a întrebat de unde are inspirație pentru melodiile romantice pe care le scrie, iar de curând el a recunoscut că logodnica sa, Bianca, îi este muză. 

Acum, invitat la Vorbește Lumea, el a discutat despre începuturile carierei, rolul de antrenor la Vocea României, prieteni și cel mai important, despre jumătatea lui.

„Normal că există o persoană specială în viața mea. Ea e binecuvântarea vieții mele. O cheamă Bianca și mă bucur extrem de mult că am avut capacitatea să o fraieresc încât să fie partenera mea de viață”, a spus el despre logodnica sa.

Întrebat dacă bat clopotele de nuntă, în stilul său caracteristic, The Motans a spus clar că discuții despre acest subiect există, cererea în căsătorie a fost făcută, concluzia fiind că într-un viitor apropiat va păși alături de Bianca în fața altarului.

„Da, dar îți dai seama că e momentan la nivel de discuții. Cererea a fost! Eu sunt un om care nu ar face nunta dacă ar fi posibil, dar știu că pentru partea feminină e foarte important.”, a declarat el.

Sursă foto: Captură ecran, The Motans/Instagram

VEZI MAI SUS VIDEOCLIPUL COMPLET

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni