• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Baietelul Adelei Popescu a implinit cinci luni. Cat de mult a crescut micutul Alexandru. Fanii s-au emotionat imediat

Baietelul Adelei Popescu a implinit cinci luni. Cat de mult a crescut micutul Alexandru. Fanii s-au emotionat imediat

Baietelul Adelei Popescu a implinit cinci luni. Cat de mult a crescut micutul Alexandru. Fanii s-au emotionat imediat

Adela Popescu este una dintre cele mai indragite vedete de la noi din tara. Vedeta are o cariera de succes, este o femeie iubita si respectata si de cinci luni mamica unui baietel absolut adorabil.

Adela Popescu este una dintre vedetele de la noi din tara care isi tine mereu fanii la curent cu ceea ce se intampla in viata sa prin intermediul retelelor de socializare. Familia superba a Adelei este pe placul fanilor, care reactioneaza de fiecare data cand publica imagini din viata personala.

Frumoasa vedeta si-a anuntat de curand fanii ca baietelui ei s implinit cinci luni si a scris cateva randuri pe blogul personal:

"Vineri Alexandru a implinit cinci luni. Nu am sarbatorit in niciun fel, in sensul ca nu am avut party, baloane, tort, sampanie. Dar la sapte dimineata, cand invariabil face ochisorii mari, l-am luat intre noi, l-am pupat, i-am urat la multi ani si i-am spus cat de mult il iubim si cat de fericiti ne face. El a ras cu toata fatuca, ne-a mangaiat, asa cum stie el acum, a gangurit, s-a intors si pe stanga si pe dreapta, iar a zambit, m-a tras de par, pe taica-su de nas."

Citeste aici continuarea textului si vezi mai multe imagini!

Adela Popescu a nascut pe data de 11 iunie un baietel perfect sanatos. Vedeta a nascut natural la o clinica din Capitala, iar de atunci si pana acum, micutul Alexandru le ocupa tot timpul parintilor lor si in acelasi timp este centrul universului lor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni