• PRO TV
  • Au mai ramas trei zile pana aflam ce Vorbeste lumea!

Au mai ramas trei zile pana aflam ce Vorbeste lumea!

Au mai ramas trei zile pana aflam ce Vorbeste lumea!

Mai sunt trei zile pana cand ultimele noutati din lumea mondena, sfaturile despre moda, frumusete si subiecte fierbinti vor fi aduse in fata telespectatorilor in cel mai nou show, Vorbeste lumea, de luni pana vineri, de la 15:00 la 17:00, de catre Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor. 

Telespectatorii vor avea parte de multe surprize, iar cei patru prezentatori sunt pregatiti sa isi petreaca dupa-amiezile intre prieteni, invitandu-i pe cei din fata televizoarelor sa le fie alaturi in noua lor casa, pentru a dezbate impreuna teme importante si a afla lucruri noi in fiecare zi. 

Repetitiile sunt in toi, Nadine, Sore, Vica si Razvan intrand deja in atmosfera calda si prietenoasa a emisiunii. Ei s-au obisnuit cu noul platou si nu au pierdut ocazia de a se distra in timpul pregatirilor, dar si de a munci cu spor pentru a aduce in fata telespectatorilor un continut actual si dinamic. 

Prima editie a emisiunii Vorbeste lumea va prezenta doua femei puternice, care au facut istorie in televiziune, care s-au remarcat prin reusite exceptionale in plan personal, reusind sa devina un exemplu pentru toate femeile. Acestea vor dezvalui o parte din secretele lor pentru publicul Vorbeste lumea! Tot in prima editie, emisiunea va prezenta sfaturi din astrologie pentru perioada urmatoare, impreuna cu horoscopul tuturor zodiilor. Un alt invitat surpriza, care s-a facut remarcat in cel mai intens show culinar din Romania, va prezenta o reteta delicioasa si usor de preparat.

Luni, 13 iulie, de la ora 15:00, telespectatorii vor petrece doua ore pline de umor, vor descoperi puncte de vedere diferite si vor afla impreuna cu Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor ce Vorbeste lumea! 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00 la 17:00, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni