• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Astazi, Vorbeste lumea despre obsesia slabitului! De luni pana vineri, de la 15:00, la ProTV!

Astazi, Vorbeste lumea despre obsesia slabitului! De luni pana vineri, de la 15:00, la ProTV!

Astazi, Vorbeste lumea despre obsesia slabitului! De luni pana vineri, de la 15:00, la ProTV!

Luni, 13 iulie, Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor au dat startul emisiunii Vorbeste lumea. Timp de doua ore, de la 15:00 la 17:00, ei au dezbatut subiecte mondene, dar si teme de interes general, precum casatorie versus concubinaj, o intrebare care preocupa din ce in ce mai multi oameni din generatia tanara. 

Dan Bitman a intrat in legatura direct cu ei si a vorbit deschis despre relatia lui, iar Nadine a spus in premiera cum a negociat cu sotul ei inainte de casatorie. 

Cei patru prezentatori au avut alaturi si invitati surpriza. Sissoko, fostul concurent MasterChef, a gatit lava cake, un desert delicios si usor de preparat, iar Patrizia Paglieri nu a ratat sansa de a-i ura succes colegului ei, Razvan Fodor, la inceputul acestui proiect. 

In editia de astazi, cei patru prezentatori vor aborda obsesia slabitului si vor prezenta cazul unei transformari spectaculoase. Invitatii vor dezbate cum este mai bine sa slabesti, prin sport sau prin interventii chirugicale, iar telespectatorii vor putea vedea plusurile si minusurile ambelor variante. 

Tot astazi, telespectatorii vor afla ce presupune horoscopul chinezesc, dar si care sunt ultimele tendinte in ceea ce priveste costumele de baie si cum trebuie ales in functie de conformatie de la doua dintre cele mai cunoscute personalitati din lumea modei romanesti. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00 la 17:00, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni