• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Aris Negoiță, povestea din spatele succesului. Cum a ajuns la performanța pe care o are în dans

Aris Negoiță, povestea din spatele succesului. Cum a ajuns la performanța pe care o are în dans

Aris Negoiță, povestea din spatele succesului. Cum a ajuns la performanța pe care o are în dans

La doar 8 ani, Aris Negoiță a avut cucerit o lume întregă. Participarea la show-ul "Românii au talent" i-a adus acestuia apreciera întregii lumi.  Micuțul, supranumit Mowgli, a fost prezent în platoul emisiunii Vorbește Lumea alături de mama lui, unde ne-a dezvăluit când a început pasiunea lui pentru dans, dar și cum a ajuns la performanța pe care o are. 

De asemenea, acesta ne-a povestit despre experiența pe care a avut-o la "Românii au talent": "A fost o experiență foarte, foarte mare. Cred că mi-a prins bine o experineță atât de mare. Sper că ăsta a fost doar un început, când o să mă fac mai mare să câștig mult mai multe".

Potrivit mamei sale, pasiunea pentru dans a început de la vârsta de 5 ani: "Îl vedeam dansând prin casă pe la 5 ani. Noi ne-am dorit ca el să aibă o activitate, să facă ceva în afara școlii. Am zis să se dezvolte, să crească frumos și sănătos. L-am dus la dansuri, de la primele antrenamnete s-a dovedit că are o ureche muzicală forte bună. Prindea orice coregrafie. Era foarte bun. De atunci l-a încurajat să facă asta". 

La audiții, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, ultimul Golden Buzz al sezonului 9 din ”Românii au talent”, după momentul special pe care Aris l-a avut. În urma voturilor publicului, Aris a ajuns până în finală, unde s-a clasat pe locul 2. 

În prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni