• PRO TV
  • Aparitie rara! Cum arata la 29 de ani fetita care a facut furori in filmul "Matilda"

Aparitie rara! Cum arata la 29 de ani fetita care a facut furori in filmul "Matilda"

Aparitie rara! Cum arata la 29 de ani fetita care a facut furori in filmul "Matilda"

Desi au trecut mai bine de 20 ani de la premiera oficiala, filmul "Matilda" si actrita care a dat viata acestui personaj inca fac furori printr copii, dar si printre cei trecuti de prima tinerete.

Desi era considerata una dintre cele mai promitatoare actrite, Mara Wilson a renuntat la aceasta activitate, iar in 2009 a absolvit Universitatea de New York, sectia de teatru, iar acum isi continua cariera in acest domeniu. O face insa departe de marile ecrane si de blockbustere, rpeferand filmele independente sau piesele de teatru.

In urma cu putin timp insa, Mara Wilson a marcat o aparitie televizata rara si le-a facut o bucurie tuturor fanilor ei. La 29 de ani, si-a pastrat trasaturile care au facut-o celebra in copilarie.

In interviu, Mara a vorbit despre cariera ei la Hollywood, dar si despre motivele care au determinat-o sa se indeparteze de aceasta lume stralucitoare: "Am ales sa joc cand aveam 5 ani. A fost decizia mea si parintii au incercat din rasputeri sa ma descurajeze. Cand am insistat, m-au lasat sa-mi urmez visul, dar m-au protejat mereu. Am vazut multi copii-actori care nu au avut parte de sprijinul parintilor si toti erau nefericiti."



Mara a spus ca la maturitate si-a dat seama ca nu se mai incadreaza in standardele din Cetatea Filmului: "Am refuzat sa fac operatii si mi-am vazut de studii. Nu am vrut sa fac compromisuri", a subliniat ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni