• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Anisia Gafton, Sali Levent și Giani Kiriță, emoții mari înainte de marea finală Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Anisia Gafton, Sali Levent și Giani Kiriță, emoții mari înainte de marea finală Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Anisia Gafton, Sali Levent și Giani Kiriță sunt finaliștii show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Marea finală are loc mâine, 24 noiembrie, de la ora 21.30, LIVE, pe PRO TV și VOYO. 

Cei trei finaliști au trecut prin probe extreme și au gustat din preparate greu de imaginat. Anisia, Sali și Giani au fost invitați în platoul emisiunii Vorbește lumea, acolo unde au depănat amintiri din junglă și au vorbit și despre felul în care i-a schimbat acest show. 

Sali Levent a mărturisit că are mare emoții pentru că publicul are votul final. 

“Sunt emoții și abia aștept să văd cine va fi Regele sau Regina Junglei. Urmează cel mai greu moment din concurs, adică votul publicului. Până acum am avut de suferit în junglă și acum de fapt și de drept începe suferința cu publicul. Ai tras și poate publicul nu te place…și ai pierdut”, a declarat actorul. 

Întrebată de ce crede că ar merita să fie încoronată Regina Junglei, Anisia Gafton a declarat: “Pentru că eu chiar am rezistat foarte mult. Pe lângă asta la un moment dat chiar mi-a fost foarte greu din punct de vedere fizic. Eu fiind femeie, eram jumătate cât ei și uite că am reușit să trec mai departe și nu m-am folosit de forța fizică, m-am folosit de forța psihică să trec prin toate”.


Și Giani Kiriță a vorbit despre momentele tensionate din show: “Am avut două momente când am vrut să strig Sunt celebru, scoate-mă de aici. Prima oară când efectiv simțeam că nu mai pot să joc pentru că nu eram o echipă și a doua oară a fost faza cu claustrofobia, când m-am băgat sub apă și am zis gata, acolo e sfârșitul”

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!, mâine , de la 21:30, LIVE, pe PRO TV și VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni