• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andreea Marin vine astazi in platoul emisiunii Vorbeste lumea pentru a vorbi despre diferentele mari de varsta in cuplu

Andreea Marin vine astazi in platoul emisiunii Vorbeste lumea pentru a vorbi despre diferentele mari de varsta in cuplu

Andreea Marin vine astazi in platoul emisiunii Vorbeste lumea pentru a vorbi despre diferentele mari de varsta in cuplu

In editia de ieri, Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor au vorbit despre obsesia slabitului. Ei au prezentat povestea Ralucai Badulescu, care a reusit sa treaca printr-o transformare uimitoare, slabind 66 de kilograme. Raluca a venit in platoul emisiunii Vorbeste lumea si a povestit despre cum s-a schimbat viata ei pe parcursul acestei transformari. De cealalta parte, Carmen Bruma a vorbit despre importanta sportului in procesul de slabire si avantajele unui stil de viata sanatos. 

Ieri, telespectatorii au aflat si multe informatii interesante despre zodiacul chinezesc. “Se pare ca, dupa zodiacul chinezesc, aici sunt doi iepuri si doi serpi!” a spus Nadine dupa ce a aflat ca ea si Sore sunt in zodia sarpelui, iar Vica si Razvan sunt in zodia iepurelui. 

Vedetele la plaja au fost in centrul atentiei, iar imaginile inedite ale trupurilor bronzate au facut deliciul publicului. Ultimele tendinte in materie de costume de baie au fost dezbatute de Diana Enciu si Alina Tanasa, doua dintre cele mai apreciate bloggerite de fashion.  

In editia de astazi, cei patru prezentatori vor vorbi despre diferentele mari de varsta in cuplu, iar Andreea Marin va veni in platoul emisiuni pentru a dezbate impreuna cu ei aceasta tema. Nu vor lipsi exemple celebre de cupluri in care diferenta de varsta este vizibila, dar, cu toate acestea, relatia functioneaza. 

Telespectatorii vor afla care sunt secretele pentru ca o astfel de relatie sa functioneze, dar si o reteta uimitoare, denumita simplu: Elixirul tineretii. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00 la 17:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni