• PRO TV
  • America's Got Talent. O elevă de 14 ani, favorită pentru premiul cel mare, de 1 milion de dolari

America's Got Talent. O elevă de 14 ani, favorită pentru premiul cel mare, de 1 milion de dolari

America's Got Talent. O elevă de 14 ani, favorită pentru premiul cel mare, de 1 milion de dolari

Courtney Hadwin (14 ani), o elevă din Marea Britanie, este favorită pentru premiul cel mare de la America's Got Talent, după ce a fost aplaudată în picioare de Simon Cowell pentru momentul său din semifinală.

O fată de 14 ani a intrat în marea finală America's Got Talent și are șanse mari să câștige premiul cel mare, de un milion de dolari, după ce aseară a ridicat publicul, dar și jurații în picioare, cu interpretarea piesei Born to be Wild.

Aceasta a devenit cunoscută după ce momentul ei de la audiții, în care a interpretat Hard To Handle a lui Otis Redding, a primit ”Golden Buzz” și s-a viralizat pe internet.

La vârsta de 12 ani, Courtney a participat la The Voice Kids, ediția din Marea Britania, unde a ajuns până în finală, sub îndrumarea lui McFly's Danny Jones.

În ciuda succesului de care se bucură deja, adolescenta a dezvăluit că este ”șocată” că a ajuns în finala America's Got Talent, având acum șanse mari să câștige.

Courtney Hadwin a declarat pentru the Mirror: ”Sunt șocată că am ajuns atât de departe. Nu cred că participarea mea la The Voice Kids m-a pregătit pentru acest spectacol, America's Got Talent. În acest moment, sunt mai mult entuziasmată decât emoționantă, fiind vorba de finală, și, sincer, chiar și faptul că am ajuns aici înseamnă enorm pentru mine”.

Întrebată ce ar face cu banii, dacă ar câștiga 1 milion de dolari, Courtney a declarat: ”Probabil mi-aș răsfăța câinele, pe Teddy, și restul aș investi în muzică și în câteva piese originale. În mod clar, vreau să încep să-mi fac propria muzică”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni