Alina Ceușan, dezvăluiri despre cele mai mari minciuni spuse vreodată

Vedetele au fost provocate să răspundă la întrebarea:„Care a fost cea mai mare minciună spusă vreodată?”, iar Alina Ceușan a dezvăluit că nu are de regulă obiceiul de a spune lucruri neadevărate, însă este mai mult ca sigură de faptul că și ea a făcut acest lucru la un moment dat.

Printre vedetele provocate să dezvăluie care au fost cele mai mari minciuni pe care le-au spus vreodată în viața lor s-a numărat și Alina Ceușan. Creatoarea de conținut mărturisește că nu are acest obicei și că de fiecare dată preferă să spună oamenilor „verde-n față” absolut totul. Chiar și așa, este sigură că a avut un moment de nesinceritate cu cineva, doar că nu și-l mai aduce aminte.

„Poate că sunt prea sinceră! Adevărul e că am obiceiul de a fi sinceră cu oamenii și nu am tot timpul de câștigat din asta. Mi se pare mai ușor să zici verde în față. Că unii percep într-un fel sau altul lucrurile, da... Sigur am zis o minciună foarte mare, doar că nu îmi amintesc acum”, a dezvăluit Alina Ceușan la Vorbește Lumea.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni