• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alaturi de peste 200 de apropiati ai familiei Ciucu, Ana Raisa Ciucu a avut un botez cu printese si zane

Alaturi de peste 200 de apropiati ai familiei Ciucu, Ana Raisa Ciucu a avut un botez cu printese si zane

Alaturi de peste 200 de apropiati ai familiei Ciucu, Ana Raisa Ciucu a avut un botez cu printese si zane

Familia Ciucu a avut o duminica plina de “zane” si “printese”, alaturi de peste 200 de prieteni apropiati si de 50 de copii veseli si talentati, veniti sa petreaca la botezul Anei Raisa, fetita cea mica a cuplului Alexandru Ciucu si Alina Sorescu.

Ziua de duminica a inceput dis de dimineata cu un program bine stabilit, dar foarte aglomerat. Sotii Ciucu si fetitele lor, Carolina si Ana Raisa, aranjati impecabil pentru o zi atat de importanta, au avut de bifat o sedinta foto in parc inainte de slujba religioasa. Ceremonia de crestinare a micutei Ana Raisa a avut loc la biserica din zona Pipera care poarta hramul Adormirea Maicii Domnului alaturi de membrii familiei si de cei mai apropiati prieteni. In cristelnita a fost turnat simbolic  si un strop din apa adusa de catre designerul Alexandru Ciucu din Raul Sfant, din Iordan, asa cum a facut si la botezul primei sale fiice, Carolina. 

Apoi au dat startul uneia dintre cele mai frumoase zile din viata lor. “Plecand de la desenele animate care ii plac Carolinei in aceasta perioada, am ales ca tema pentru botez “Zane si Printese”. De altfel si mesele din sala petrecerii au avut astfel de nume, asa ca unii invitati s-au asezat la una din mesele Elsa, Ariel, Belle sau Rapunzel. Cromatica am dorit sa fie verde fistic, iar florile au fost roz cu alb, cu accente de rosu trandafir.”, povesteste Alina Sorescu, mamica celor doua printese Ciucu. 


Printre cele peste 200 de persoane prezente la petrecerea de botez s-au numarat prieteni apropiati, familie, colaboratori traditionali, dar si persoane publice. Astfel ca Ana Raisa i-a avut alaturi pe Helmut Duckadam, Dana Rogoz, Catalin Maruta, Dan Cruceru si Cristina Pocora, Oana Roman, Paula Chirila, Roxana Ciuhulescu, Andrei Tudor si Mihai Alexandru. 

Cu totii s-au delectat cu meniul international, gandit in detaliu de Alexandru si Alina, a carui vedeta ramane file-ul de somon cu creveti la gratar, servit in nufar de orez, noisette si sparanghel cu unt de lamaie. Preparatul traditional de pe mesele invitatilor care, dupa parerea sotilor Ciucu ar trebui “legiferat”, au fost sarmalele fara de care cei doi nu concept petrecere de nunta sau botez. 

Tortul a fost atractia zilei pentru toti invitatii: “Un carusel in alb, roz si auriu, potrivit unei petreceri cu printese din povesti. Trebuie sa recunosc ca in alegerea lui a contat parerea Carolinei, surioara mai mare, care este fascinata de calutii cu care printii le duc calare pe Alba-ca-Zapada si pe Frumoasa Adormita.

Cel mai aglomerat si boem spatiu din sala de petrecere, desigur, dupa ringul de dans, a fost, ca si in cazul botezului Carolinei, sora mai mare a sarbatoritei, coltul artistului desenator care a realizat live invitatilor caricaturi care sa le ramana acestora amintire dintr-o zi desprinsa din povesti.   

Momentul romantic al serii l-au oferit cei doi parinti emotionati, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, care au dansat pe melodia lor de suflet, “From this moment on” a preferatei Alinei, Shania Twain pe care au dansat si la nunta lor. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni