• PRO TV
  • Adi Nartea, protagonistul superproducției ”VLAD”: ”Este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo”

Adi Nartea, protagonistul superproducției ”VLAD”: ”Este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo”

Adi Nartea, protagonistul superproducției ”VLAD”: ”Este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo”

Adi Nartea dezvăluie detalii inedite despre ceea ce va fi evenimentul cinematografic al anului la PRO TV.

Adi Nartea are rolul principal în ”VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. Într-un interviu pentru protvplus.ro, Nartea vorbește despre această producție, dar și despre rolul său. 

Citește și: Olimpia Melinte și Adi Nartea, despre povestea de iubire imposibilă din superproducția ”VLAD”


Este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo. Este un tânăr care a ajuns pe nedrept unde nu trebuia, locul acela l-a călit foarte mult și l-a ajutat să-și clădească un plan de răzbunare. Iese în libertate și începe să-și aplice planul de răzbunare, singurul lui scop în viață.”

Evenimentul cinematografic ”VLAD” spune povestea lui Adrian / Vlad (Adrian Nartea), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. 

Cred că se potrivește acea sintagmă: what doesn't kill makes you stronger. Chiar dacă el doar vrea să se răzbune, a revenit la viață și răzbunarea asta l-a făcut mult mai puternic. Sunt momente în care credem că este Adrian, chiar dacă nu mai arată ca Adrian, și sunt momente în care credem că nu mai este niciun pic de Adrian - Adrian simbolizând tânărul acela model. 

Cu toții avem în noi și un Adrian și un Vlad, cu siguranță. Depinde de lucrurile care ți se întâmplă pe parcursul vieții dacă te vei transforma sau nu într-un Vlad. Îmi place să cred că am fost și încă mai sunt un Adrian și, în același timp, viața pe care am trăit-o până acum, cu experiențele pe care eu le-am avut, m-a transformat și am devenit mai puternic astfel încât să pot să empatizez cu un personaj care vrea să se răzbune, un personaj puternic...

Pe lângă faptul că vrea să se răzbune, Vlad vrea să înțeleagă de ce i-au făcut asta”. 

Superproducția, regizată de Jesus del Cerro, adună în distribuție o mulțime de nume apreciate - Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, George Piștereanu, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache sau Ion Haiduc.

”Mi se pare extraordinar faptul că o producție atât de lungă ca timp a adunat, practic, niște vârfuri din industria asta și le-a ținut laolaltă cinci luni și jumătate. Și toate culminând cu Jesus, care este un mic geniu. Apropo de echipă, chiar sunt, pe toate departamentele, cei mai buni”, mai declară Adrian Nartea, interpretul personajului VLAD.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni