• Emisiuni
  • VLAD
  • Adi Nartea, Andrei Aradits și Emilian Oprea, despre serialul VLAD: ”O să fie o ștachetă ridicată destul de sus”

Adi Nartea, Andrei Aradits și Emilian Oprea, despre serialul VLAD: ”O să fie o ștachetă ridicată destul de sus”

Adi Nartea, Andrei Aradits și Emilian Oprea, despre serialul VLAD: ”O să fie o ștachetă ridicată destul de sus”

Adi Nartea, Andrei Aradits și Emilian Oprea, trei dintre actorii superproducției VLAD, au dezvăluit detalii inedite despre relația pe care o au personajele lor în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

În superproducția VLAD, care se va difuza în curând la PRO TV, Adi Nartea este Vlad, un misterios om de afaceri care apare în viața lui Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și a amicului acestuia, Leo (Emilian Oprea) cu planuri complicate de răzbunare.

Cei trei actori au dat un interviu pentru protvplus.ro, în care au dat detalii despre relația dintre personajele lor.

”Cred că este o simpatie reciprocă, pe undeva, între mine și Vlad”, explică Andrei Aradits, care îl interpretează pe Ștefan. ”Este o antipatie organică între Vlad și Leo”, continuă actorul. ”Între Ștefan și Leo este atâta istorie încât, chiar dacă drumurile lor s-au despărțit, sunt colegi de tranșee. Este o camaraderie de război, de prostii”.

Adi, Andrei și Emilian au explicat și motivele pentru care recomandă acest eveniment cinematografic prietenilor. Astfel, îndemnul lui Andrei Aradits este următorul: ”Uitați-vă la acest serial, pentru că dacă vă uitați, va avea audiență. Asta mă interesează personal pentru că, astfel, se va face sezonul doi, trei și așa mai departe și eu o să am bani”.

Adi Nartea continuă: ”Lucrurile sunt atât de bine scrise încât îți trezesc interesul și vrei să fii acolo. În plus, calitatea producției. O să fie o ștachetă ridicată destul de sus spre care ar fi trebuit să tindem de mult.”

Emilian Oprea crede că serialul VLAD o să fie incitant. ”Sper să fie o producție faină, care să te țină foarte, foarte legat”.

Urmăriți știri despre actorii din superproducția VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni