• PRO TV
  • Adevarul despre look-ul rebel al lui Smiley. De ce si-a lasat barba si de cand isi doreste par lung

Adevarul despre look-ul rebel al lui Smiley. De ce si-a lasat barba si de cand isi doreste par lung

Adevarul despre look-ul rebel al lui Smiley. De ce si-a lasat barba si de cand isi doreste par lung

Invitat pe LIFE COUCH la AList magazine, Smiley i-a marturisit lui Bogdan Nicolai de ce si-a lasat barba si de cand isi doreste par lung. In plus, artistul a vorbit despre hobby-urile lui si, evident, despre muzica.

Andrei Tiberiu Maria, acesta este numele lui din buletin. Fanii stiu deja acest detaliu despre el, insa exista si amanunte pe care le-a tinut ascunse si pe care le dezvaluie rar, cand are timp sa acorde cate un interviu.

Recent, a fost invitat de Bogdan Nicolai pe canapeaua LIFE COUCH si a povestit ce inseamna o piesa buna pentru el, care e personajul preferat din Game of Thrones si ce ciudatenii are cand compune.

Printre altele, a venit vorba si despre aspectul lui fizic. "Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca nu m-am mai barbierit de ani buni. Eu am jucat intr-un serial la Pro, se numea Un Pas Inainte. Acolo trebuie sa ma barbieresc in fiecare zi si cred ca de atunci am facut o reactie alergica si am zis 'Bai, nu ma mai barbieresc. Gata!' Si de atunci, sa fie vreo 7 ani", a spus Smiley.

Tot el a explicat de ce a ales sa-si lase parul sa-i creasca: "E o dambla a mea. Am zis ca nu mi-am lasat niciodata parul lung, pot sa-mi las parul lung ca am destul si inca imi creste. Am vrut de mic sa-l am lung si am gasit ocazia potrivita", a dezvaluit antrenorul de la "Vocea Romaniei".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni