• PRO TV
  • Adelina Pestritu, croaziera de vis alaturi de iubit. Imagini inedite din vacanta

Adelina Pestritu, croaziera de vis alaturi de iubit. Imagini inedite din vacanta

Adelina Pestritu, croaziera de vis alaturi de iubit. Imagini inedite din vacanta

Adelina Pestritu si Virgil Steblea formeaza un cuplu din primavara anului trecut insa au decis sa pastreze discretia in ceea ce priveste povestea lor de iubire.

"Traiesc o poveste de dragoste alaturi de un om minunat, atent, puternic, care ma face sa ma simt in siguranta, ma face sa rad si care ma completeaza perfect."

Cei doi indragostiti au mers impreuna intr-o croaziera de vis, care a durat patru zile.

"Am mancat mult pentru ca acolo se gateste incontinuu!", spune Adelina Pestritu

Vedeta spune ca s-a relaxat in aceasta escapada, dar ca pana in luna august nu isi mai doreste sa plece in nicio calatorie. "Virgil imi face toate poftele si ma rasfata mult", a mai povestit viitoare mamica. 

Vezi pe PROTV PLUS momente VIDEO din emisiunea Vorbeste Lumea!

Se pare ca Adelina Pestritu a ales si numele pe care il va purta fetita sa. Adela Popescu a declarat in timpul emisiunii Vorbeste Lumea ca pe micuta o va chema Zenaida Maria

"Cu totii abia asteptam sa o cunoastem pe Zenaida. Zenaida Maria. Asa o va chema!", a spus gazda show-ului transmis de PRO TV, de luni pana vineri, de la 10:30.

Adelina Pestritu a dat vestea cea mare intr-o zi de sarbatoare. De ziua ei, pe 2 februarie, vedeta a anuntat ca traieste o extraordinara povestea de dragoste alaturi de iubitul ei, Virgil si ca a primit cel mai pretios dar: vor avea un copil. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni