• PRO TV
  • Adelina Pestrițu a revenit la formele de dinainte de sarcină în doar 11 zile. Care e secretul ei

Adelina Pestrițu a revenit la formele de dinainte de sarcină în doar 11 zile. Care e secretul ei

Adelina Pestrițu a revenit la formele de dinainte de sarcină în doar 11 zile. Care e secretul ei

Fostă vedetă TV, actualmente bloggeriță și mamă cu normă întreagă, Adelina Pestrițu nu a făcut prea mari eforturi pentru a reveni la formele de dinainte de sarcină. Și-a schimbat însă regimul alimentar de dragul fetiței ei.

Adelina Pestrițu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, grație unei sarcini ușoare și celor 11 zile de vis alături de micuța Zenaida Maria și tatăl acesteia, Virgil. Proaspăta mămică se bucură de un upgrade neașteptat după naștere, revenind la formele din dinainte de sarcină. “Probabil trebuie să încep prin a-i mulțumi mamei natură pentru că m-a înzestrat cu un metabolism care a funcționat rapid după orice mare transformare. Iar asta m-a făcut ca, la nici trei zile după ce am dat naștere fetiței mele, să port blugii pe care îi purtam înainte de a rămâne însărcinată și parcă să-mi vină și lărguți. Mare bucurie!”, a scris Adelina pe site-ul ei.

Marea victorie se datorează programului foarte bine organizat și a activității sportive pe care a început-o pentru a da jos kilogramele adăugate în timpul sarcinii. 

Însă, cel mai mare secret al Adelinei este centura de slăbit concepută chiar de Kourtney Kardashian: “Inițial mi-am comandat la Adinish toate centurile și corsetele măsura M și am fost șocată să realizez că de fapt am nevoie de XS, la câteva zile după ce am născut. Astfel, am rugat să mă ajute cu două numere mai mici. Până și ei au fost surprinși de rapiditatea cu care îmi revin”, a mărturisit Adelina.


FOTO: Adelina Pestrițu Instagram

Schimbări majore au intervenit și în ceea ce privește regimul alimentar, Adelina reunțând complet la zahăr. “Am băut multe ceaiuri, asta și pentru că o alăptez pe Zeny, apă cu multă lămâie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi și, ce credeți, mi-am satisfăcut până și pofta mea cea mare de dinainte de a naște, clătitele (cu făină integrală, lapte degresat și îndulcitor de ștevie)”, mărturisește Adelina Pestrițu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni