• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu: "Și eu cred ca e vina soțului. Am încercat o românească legat de vacanța în Dubai, tot am încercat"

Adela Popescu: "Și eu cred ca e vina soțului. Am încercat o românească legat de vacanța în Dubai, tot am încercat"

Adela Popescu a scris pe rețelele de socializare despre toate obstacolele neașteptate peste care a trebuit să treacă pentru a ajunge în Dubai. 

În preajma Crăciunului, vedeta a anunțat pe Instagram:
 
„Ziua de Crăciun avea să fie altfel. Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plaja Jumeirah din Dubai. Dar noi mâncăm salată de beouf și ne uităm la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expiră în trei luni. Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru de cinci luni."

„Săracii copii nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcăm în cel pentru Dubai. Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați. Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru școala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”


 

Ulterior, familia ei a ajuns în Dubai și se pare că părinții și copiii au avut parte de momente speciale. Peripețiile greu de uitat au fost însă amintite, cu umor, și la "Vorbește lumea":

"Și eu cred ca e vina sotului (râde). Am incercat o românească, tot am încercat...Și nu se poate totuși să trecem? A fost tare draguță doamna de acolo, de la aeroport, a sunat in Dubai, Dubai i-a transmis NU se poate așa ceva, noroc ca luni era zi în care am putut merge de urgență la pașapoarte."
 
Tot cu umor, Adela Popescu a intrat în direct cu Laura Cosoi, prietena ei care a împlinit pe 2 ianuarie 40 de ani și a sărbătorit în Thailanda. Laura a mărturisit că, din țara unde își petrece primele zile ale anului, e foarte recunoscătoare pentru viața ei. Mai ales că așteaptă cu nerăbdare să nască al treilea copil, o fetiță care e deja iubită atât de viitoarele  ei surioare, cât și de viitorii părinți. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni