Adela Popescu si Cove lanseaza piesa Vorbeste lumea!

18 Septembrie 2017, 08:44


	Adela Popescu si Cove lanseaza piesa Vorbeste lumea!

Luni dimineata telespectatorii vor avea parte de o mare surpriza - Adela si Cove lanseaza in premiera piesa Vorbeste lumea, cantata chiar de ei!

Piesa emisiunii are o poveste speciala si a luat nastere chiar la petrecerea de final a sezonului trecut, cand artista Adda a compus linia melodica pe loc. Cantecul este unul plin de energie, pozitiv si reda perfect starea de buna-dispozitie a emisiunii.

Adela si Cove si-au unit pasiunea pentru muzica si au mers impreuna la studio pentru a inregistra piesa. „M-am simtit foarte bine sa intru iar in studioul de inregistrari! Trebuie sa recunosc ca mi-a cam lipsit partea aceasta si abia asteptam sa cant din nou! Piesa noastra este foarte frumoasa si vesela ca noi! Adda a reusit sa redea in muzica starea noastra de spirit si ii multumim pentru asta! Abia astept sa vina ziua de luni si sa o impartasim cu telespectatorii nostri!”, a declarat Adela. 

„Eu chiar m-am distrat cu Adela la inregistrari! Am ras mult! Nu este un domeniu de care sunt strain si imi face mare placere sa cant atunci cand am ocazia! Vorbeste lumea este o piesa super pozitiva, care te prinde din prima clipa! Adda a facut o treaba extraordinara si mi-a pus vocea in valoare! O sa vedeti luni la ce ma refer! ”, a declarat Cove. Tot luni, Busu, Catalin Neamtu si Tania Popa vin la Vorbeste lumea pentru a le arata telespectatorilor ce distractie ii asteapta in prima editie Romania, jos palaria!, ce va fi difuzata marti, de la 21:30.

Telespectatorii sunt invitati luni, de la 10:30, dupa Stirile PRO TV, sa cante si sa danseze alaturi de Adela si Cove pe ritmurile piesei Vorbeste lumea!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO