Adela Popescu si Cove lanseaza piesa Vorbeste lumea!

Adela Popescu si Cove lanseaza piesa Vorbeste lumea!

Luni dimineata telespectatorii vor avea parte de o mare surpriza - Adela si Cove lanseaza in premiera piesa Vorbeste lumea, cantata chiar de ei!

Piesa emisiunii are o poveste speciala si a luat nastere chiar la petrecerea de final a sezonului trecut, cand artista Adda a compus linia melodica pe loc. Cantecul este unul plin de energie, pozitiv si reda perfect starea de buna-dispozitie a emisiunii.

Adela si Cove si-au unit pasiunea pentru muzica si au mers impreuna la studio pentru a inregistra piesa. „M-am simtit foarte bine sa intru iar in studioul de inregistrari! Trebuie sa recunosc ca mi-a cam lipsit partea aceasta si abia asteptam sa cant din nou! Piesa noastra este foarte frumoasa si vesela ca noi! Adda a reusit sa redea in muzica starea noastra de spirit si ii multumim pentru asta! Abia astept sa vina ziua de luni si sa o impartasim cu telespectatorii nostri!”, a declarat Adela. 

„Eu chiar m-am distrat cu Adela la inregistrari! Am ras mult! Nu este un domeniu de care sunt strain si imi face mare placere sa cant atunci cand am ocazia! Vorbeste lumea este o piesa super pozitiva, care te prinde din prima clipa! Adda a facut o treaba extraordinara si mi-a pus vocea in valoare! O sa vedeti luni la ce ma refer! ”, a declarat Cove. 

Tot luni, Busu, Catalin Neamtu si Tania Popa vin la Vorbeste lumea pentru a le arata telespectatorilor ce distractie ii asteapta in prima editie Romania, jos palaria!, ce va fi difuzata marti, de la 21:30.

Telespectatorii sunt invitati luni, de la 10:30, dupa Stirile PRO TV, sa cante si sa danseze alaturi de Adela si Cove pe ritmurile piesei Vorbeste lumea!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni