• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu și Cabral, detalii din culisele finalei „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela Popescu și Cabral, detalii din culisele finalei „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Au mai rămas doar câteva ore până la marea finală „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În această seară, de la ora 21:30, telespectatorii PRO TV aleg Regele sau Regina Junglei.

Adela Popescu și Cabral au fost prezenți în platoul Vorbește lumea și au dat detalii despre finala celui mai intens reality show din România. 

“Avem de dat o vacanță în Dominicană! Avem finala! A fost un proiect care a plăcut, dar în același timp a creat și foarte multe controverse. Oamenii de acolo au trecut prin foarte multe chestii, dar acum în finală avem de gând să dărâmăm studioul peste noi”, a glumit Cabral. 

Prezentatorul le-a reamintit telespectatorilor că diseară au șansa să câștige o vacanță exotică în Republica Dominicană, unde a fost filmat show-ul de la PRO TV.

Cei doi prezentatori au vorbit și despre plusurile și minusurile pe care le au finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. 

“Putem vorbi puțin despre capacitatea lor de a trece prin momente de stres și modalitățile prin care au făcut asta. De exemplu, Giani s-a încordat foarte tare să rămână la personajul lui. Să spunem că și-a făcut lucrurile așa cum a hotărât încă de acasă. Anisia este fiica haosului, iar Sali este de internare. Pe bune, el ar trebui să ia o medicație ceva. (...) În momentul în care s-a dărămât totiul, a venit uraganul și nenorocorea aia peste noi și s-a dărămât toată tabara, el plângea... «Jungla mea, unde ne mai chinui noi?»”, a spus Cabral. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici, astăzi, de la ora 21:30, LIVE, pe PRO TV și VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni