• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu, imagini inedite din vacanta. Cum s-a fotografiat prezentatoarea emisiunii Vorbeste Lumea

Adela Popescu, imagini inedite din vacanta. Cum s-a fotografiat prezentatoarea emisiunii Vorbeste Lumea

Adela Popescu, imagini inedite din vacanta. Cum s-a fotografiat prezentatoarea emisiunii Vorbeste Lumea

Adela Popescu este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Vedeta are o cariera de succes, este o femeie iubita si respectata si este mamica unui baietel adorabil. 

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbeste Lumea, isi tine mereu fanii la curent cu ceea ce se intampla in viata sa prin intermediul retelelor de socializare. 

Familia superba a Adelei este adorata de fanii vedetei. Acestia reactioneaza de fiecare data cand artista publica imagini din viata personala.

In aceasta vara, Adela Popescu a decis sa mearga in vacanta impreuna cu micutul Alexandru. Impreuna cu toti membrii familiei, vedeta si-a dorit sa se relaxeze pe plajele insorite ale Greciei. Dupa o scurta escala in Atena, Adela a poposit in Agia Anna, locul unde si-a programat o escapada de doua saptamani. 


"Ne-am facut si un oaresce program. Radu se trezeste cu el la 7:00 si merg amandoi pe plaja pana la 09:30. Perfect pentru mami sa doarma si ea doua ore linistita. Cand se intorc mancam cu totii pe terasa apoi il culc. Dupa ce se trezeste plecam cu masina sa descoperim Insula", a scris Adela pe blogul sau

Pentru ca fanii sa fie multumiti complet, vedeta a publicat si cateva imagini pe retelele de socializare. Vezi si tu fotografiile care au primit o multime de like-uri si aprecieri din partea prietenilor virtuali.





 

 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni