• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu, despre absența din cadrul emisiunii Vorbește Lumea. Ce a declarat vedeta în direct la TV

Adela Popescu, despre absența din cadrul emisiunii Vorbește Lumea. Ce a declarat vedeta în direct la TV

Adela Popescu nu a participat în ediția de marți a emisiunii Vorbește lumea, iar fanii și-au manifestat îngrijorarea față de starea ei de sănătate.

Adela Popescu a decis să le răspundă fanilor și telespectatorilor, așa că a oferit astăzi, în direct din salonul de spital, o declarație prin care a risipit zvonurile iscate de absența sa din emisiunea Vorbește Lumea.

Marți, colegul ei, Gabriel Coveșanu, a anunțat în direct că vedeta trebuie să facă niște investigații suplimentare legate de o afecțiune digestivă, explicând că aceasta s-a simțit rău de câteva zile. "A avut o noapte destul de grea, acum se odihnește", a explicat prezentatorul în cadrul emisiunii difuzate marți. 

Astăzi, Adela Popescu a clarificat situația cu privire la starea ei de sănătate și a spus care este adevăratul motiv pentru care nu a putut participa la emisiune.

"De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul (...) m-am prezentat la urgența si m-au internat pentru că se pare că am ileită terminală, o inflamație a intestinului", a spus Adela Popescu în direct la TV.  

Adela a dorit să dezmintă zvonurile conform cărora ar fi infectată cu noul coronavirus: "Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test covid", a mai adugat vedeta. Iar rezultatul testului s-a dovedit a fi negativ. 

"Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ. Dacă nu am eu COVID-19, nu ai nici tu, nici altcineva din platou", a completat Adela Popescu. 

"Mi se administrează calmante, antibiotic și antiinflamatorii. În funcție de analize, dacă lucrurile merg bine, o să am medicație acasă. Mi-a fost teamă pentru că nu știau ce este acolo, mi s-a făcut un CT, deocamdată s-a hotărât să mergem doar pe medicamentație", a adaugat vedeta.

În semn de solidaritate, Cove a declarat că se va testa și el: ”Ca să nu fie nicio suspiciune, o să fac și eu un test ca să eliminăm orice discuție, să nu mai vorbească nimeni”.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni