• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu, coafura simpla, dar de efect cu care a impresionat in direct la TV. Cum si-a impletit vedeta parul

Adela Popescu, coafura simpla, dar de efect cu care a impresionat in direct la TV. Cum si-a impletit vedeta parul

Adela Popescu, coafura simpla, dar de efect cu care a impresionat in direct la TV. Cum si-a impletit vedeta parul

Adela Popescu este in pas cu moda chiar si atunci cand vine vorba despre coafura.

Adela Popescu se afla, cu siguranta, in topul vedetelor cu cel mai frumos par din Romania. Stralucitor si mereu aranjat perfect, parul Adelei poatefi coafat in zeci de feluri. Vedeta prefera insa coafurile destul de simple, dar de efect. 

Impletiturile sunt mereu la moda, asa ca nu ai cum sa nu fii admirata cu acest gen de coafura. Ce-i drept, pentru modelele de mai jos vei avea nevoie de ajutorul unei prietene, care sa iti impleteasca parul.  

Citeste si: Maya, fetita Antoniei, prima zi de scoala. Imaginea care le-a topit inimile fanilor. Cum si-a pozat artista micuta


Dupa ce si-a vopsit varfurile podoabei capilare intr-o nuanta de blond deschis, prezentatoarea show-ului Vorbeste Lumea a aparut in timpul emisiunii cu parul prins in doua cozi impletite. Conform hairstylistilor, impletiturile se numara printre coafurile recomandate doamnelor in toamna anului 2016. 

"In acest sezon, laitmotivul este > si la mare cautare sunt impletiturile. Se poarta parul usor romantic, accesorizat cu agrafe sau bentite cu iz antic, prezente acum in colectile unor case de moda cunoscute. Pentru femeile cu par lung se poarta coafurile pe baza de noduri. Vorbim despre un nod mare, la spate, sau despre noduri facute dintr-o suvita, asta pentru femeile care isi doresc coafuri mai moderne si mai avangardiste", declara Cristi Pascu, conform site-ului Perfecte.ro.

Cum de reuseste sa aiba un par perfect?

Adela a dezvaluit chiar pe blogul ei: "Are volum si straluceste, nu? Si e si lung si fara matreata! Miroase minunat si e foarte placut la atingere. Sta oricum il coafez, buclele nu se lasa, iar cand il las pe spate, drept, arata ca o coala de hartie. Nu mai vreau sa va duc cu zaharelul. O sa va spun secretul meu! Nu v-am mintit in legatura cu uleiul de cocos, nu!", a dezvaluit Adela.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni