• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu aduce magia prieteniei pe marele ecran si da voce adorabilei Fluttershy din "My Little Pony: Filmul"

Adela Popescu aduce magia prieteniei pe marele ecran si da voce adorabilei Fluttershy din "My Little Pony: Filmul"

Adela Popescu aduce magia prieteniei pe marele ecran si da voce adorabilei Fluttershy din "My Little Pony: Filmul"

Cunoscuta actrita si prezentatoare a emisiunii "Vorbeste lumea” de la PRO Tv, Adela Popescu a ales sa-i faca o surpriza baietelului sau atunci cand a accepat sa isi imprumute vocea unui personaj animat, devenind astfel adorabila Fluttershy din mult-asteptatul ,,My Little Pony: Filmul”, care din 13 octombrie isi va intampina fanii de pe marile ecrane din toata tara.

Aflata la primul sau proiect de dublaj, Adela Popescu declara despre debutul sau pe marele ecran ca celebra Fluttershy din ,,My Little Pony: Filmul” ca rolul sau: ,,Este ceva ce las copilului meu, pentru cand va fi mai mare si o sa inteleaga. Cred ca e foarte dragut ca va avea ocazia sa-mi asculte vocea. Mi-ar placea sa aduc din taramul Equestria in lumea reala, magia. Cumva suntem pe cale sa pierdem magia lucrurilor, a vietii si a tot ceea ce ne inconjoara. Desigur ca intre mine si poneiul Fluttershy exista asemanari. Suntem la fel de vesele, credem la fel de mult in prietenie si avem doza aceea de timiditate. “, a concluzionat Adela Popescu.

O forta intunecata ameninta armonia din minunatul taram Ponyville, asa ca cele sase prietene curajoase - Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy si Rarity – pornesc intr-o memorabila aventura dincolo de Equestria, unde vor intalni atat personaje noi incantatoare, cat si provocari dificile. Insa mai mult decat orice, acestea vor demonstra din nou ca prietenia este magica si are puterea de a salva lumea. 

„My Little Pony: Filmul” reuneste in varianta in limba romana o distributie de zile mari, care alaturi de Adela Popescu promite sa surprinda publicul de cinema cu multe nume celebre. Distribuita de Vertical Entertainment, animatia are premiera pe marile ecrane din 13 octombrie

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni