• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adda, destăinuiri despre problemele de sănătate: “Mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”

Adda, destăinuiri despre problemele de sănătate: “Mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”

Adda a fost invitată în platoul Vorbește lumea și a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă și modul în care i s-a schimbat viața de la un diagnostic. 

De când s-a îmbolnăvit, artista ține un regim strict care a ajutat-o să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme.

Adda a fost diagnosticată cu dermografism, cunoscută şi sub numele de urticarie dermatografică, și din acest motiv are erupții pe piele. 

“Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamină, la gluten și alte lucruri. Am voie să mănânc destul de puține alimente și alea trebuie să fie foarte proaspete. Pot să zic că mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”, a spus Adda la Vorbește lumea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Solista a vorbit despre debutul bolii și a povestit că a mers la mulți doctori până a primit un diagnostic corect. “M-am trezit pur și simplu cu o erupție foarte puternică… Aproape șoc analfilactic. Dintr-o dată, fără nimic. Și am fost la spital de două ori, am făcut foarte multe investigații. Am fost la alergologi, dermatologi. Nimeni nu a știut ce am. A fost o pastilă pe care o luasem cu câteva zile înainte, despre care am aflat după că se descompune în corp și provoacă alergie și după 7 zile de la ingerare. Dar au fost mai mulți factori care au dus la starea mea: oboseală cronică, un stil de viață nesănătos, o imunitate scăzută”, a declarat Adda.  

Cântăreața le-a spus gazdelor emisiunii că în România există foarte mulți oameni care suferă de această afecțiune. “Nu există tratament pentru ea. Există doar metode prin care poți să o ții sub control”, a explicat Adda.

Vezi în materialul VIDEO de mai jos ce regim urmează Adda

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni