• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Actrița Eugenia Șerban, despre viața după cancer: “Această boala m-a învățat să nu mai stresez din orice”

Actrița Eugenia Șerban, despre viața după cancer: “Această boala m-a învățat să nu mai stresez din orice”

La începutul acestei săptămâni, emisiunea “Vorbește lumea” și-a încântat publicul cu invitați speciali și povești pe măsură! 

De această dată, actrița Eugenia Șerban a fost prezentă în platou și a discutat alături de Adela Popescu despre cum a reușit să treacă peste cele două episoade sumbre de cancer, dar și despre cum vede viața acum, după vindecare. 

Mă simt bine acum, am revenit la viața mea normală. Sunt tonică și muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă împortantă din viața mea”.

Actrița a mai mărturisit că nu a încercat niciodată să se schimbe sau să promită ceva Divinității cu scopul de a fi recompensată cu o stare de sănătate mai bună: “Nu am încercat să fac asta niciodată. Legat de alimentație nu am urmărit vreun plan anume. Mânănc o dată pe zi, dar destul de sănătos. Asta făceam și înainte, iar alimentația n-are nicio legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat mie. Stresul mi-a dăunat cel mai mult, el fiind mai rău că orice altă alimentație necorespunzătoare din ziua de azi”, a punctat artista.

Cancerul sper să nu fie o lecție pentru nimeni. A fost doar o încercare a vieții pe care am reușit să o depășesc în totalitate, sper eu. Nu am luat-o ca pe o lecție pentru că nu am vrut să mă consider elevul neascultător de la școală”, a mai spus Eugenia. 

Întrebată de Adela Popescu dacă a devenit mai credincioasă, actrița a declarat că ea crede în Dumnezeul ei. “M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult”, a transmis actrița cu sinceritate tuturor. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/ Eugenia Șerban Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni