• PRO TV
  • Actorii din Urzeala tronurilor, vedete în tablourile unui artist plastic din SUA. Cum i-a pictat americanul

Actorii din Urzeala tronurilor, vedete în tablourile unui artist plastic din SUA. Cum i-a pictat americanul

Actorii din Urzeala tronurilor, vedete în tablourile unui artist plastic din SUA. Cum i-a pictat americanul

Urzeala tronurilor are fani în întreaga lume, iar asta l-a determinat pe artistul Alex Gross să realizeze câteva opere de artă care ar da bine în apartamentul oricăruia dintre ei.

Alex Gross, un artist plastic din Statele Unite care s-a declarat fan al serialului Urzeala tronurilor, și-a asigurat venituri considerabile după ce a ales să-i picteze și să-i deseneze pe actorii principali din serial. Acuratețea picturilor și culorile vii nu sunt singurele calități ale lucrărilor. Artistul a ales un unghi de abordare inedit pentru a-și pune în valoare calitățile.

Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Maisie Williams (Arya Stark), până și Vladmir Furdik (Night King) au fost portretizați mâncând înghețată, burgeri, gosoși și Tic Tac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Gross (@artofalexgross) on


Obsession, ulei pe canvas, 38,5 x 36 inch. Primul din cele două picturi Game of Thrones la care lucrez. Printuri sosesc în curând. Cel mai bun serial din toate timpurile”, a scris artistul pe Instagram.

Citește și: Urzeala tronurilor, sfârșit de poveste. În ce filme vor juca actorii de marcă ai serialului, în 2019

Alex Gross spune că aceste picturi nu sunt de vânzare, însă a găsit o metodă de a scoate bani de pe urma muncii sale. Picturile au fost printate pe hârtie lucioasă și transformate în postere. Printurile, realizate în două variante (cu sau fără autograful autorului), costă 199 sau 249 de dolari bucata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Gross (@artofalexgross) on


Valar Morghulis, ulei pe canvas, 38,5 x 36 inch. Al doilea tablou din seria Game of Thrones. Separarea personajelor vii de cele care joacă rolul celor decedați a fost soluția aleasă de mine în acest caz”, a scris artistul în dreptul acestui tablou.

Și această lucrare a fost tipărită și poate fi comandată la prețul de 199 de dolari sau la prețul de 249 de dolari.

Actorii din Urzeala tronurilor: cum au fost făcute tablourile

Artistul a dezvăluit că a folosit drept model pentru personajele sale alte persoane decât actorii din Urzeala tronurilor. De exemplu, o prietenă de-ale sale pe nume Irene Kim a fost model pentru toate personajele feminine din picturile lui.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Gross (@artofalexgross) on


Cât privește personajele masculine, modelul a fost chiar el. „Îi mulțumesc minunantei @enerimik pentru că a pozat pentru mine la aceste lucrări. Iar în ultima imagine sunt eu, cu niște mâncare de câini”, a devăluit artistul.

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni