• PRO TV
  • A uitat că e însărcinată în 9 luni. Unei vedete TV i s-a rupt apa în timp ce dansa la petrecere

A uitat că e însărcinată în 9 luni. Unei vedete TV i s-a rupt apa în timp ce dansa la petrecere

A uitat că e însărcinată în 9 luni. Unei vedete TV i s-a rupt apa în timp ce dansa la petrecere

Când o provoacă cineva la dans e de neoprit. Dar, prezentatoarea TV Josie Gibson (33 de ani) a uitat un amănunt: e însărcinată în 9 luni. Ultima ieșire la dans i-a declanșat sarcina.

Josie Gibson a ajuns de urgență la spital după ce i s-a rupt apa în timpul unei petreceri organizate în cinstea copilului ei încă nenăscut. Provocată de o altă vedetă TV din Marea Britanie, fosta câștigătoare a show-ului Big Brother din Regat s-a prins într-un dans nebun din care s-a oprit doar când și-a dat seama că e pe cale să nască. 

Ajunsă pe mâna medicilor, Josie a intrat direct în sala de nașteri, unde a aflat că e în travaliu. Aflată pe patul de spital, prezentatoarea TV s-a ținut numai de glume, în ciuda stării ei. „Cea mai tare petrecere din viața mea. Atât de reușită, încât m-a băgat în spital. Mulțumesc pentru distracție. Oare voi primi o masă gratuită fiindcă mi s-a rupt apa în restaurant?”, a comentat amuzată Josie, pe Instagram. 

În aceeași notă amuzantă, la câteva ore distanță, Josie le scria fanilor ei de pe Instagram că se gândește numai la felia ei de tort, pe care nu a apucat să o termine din cauza micului „incident”. 

Josie Gibson și iubitul ei, Terry, au anunțat în luna iunie că vor avea un băiețel. Este primul lor copil, însă vedeta TV a mai fost însărcinată o dată și anul trecut. Din nefericire, în noiembrie 2017, ea a suferit un avort spontan. 

Josie Gibson, înainte de a fi însărcinată. FOTO: Instagram

Josie a câștigat în 2010 show-ul Big Brother în Marea Britanie, iar de atunci viața ei s-a schimbat. A devenit reporter pentru Channel 5 și prezentator TV. A apărut în nenumărate alte emisiuni din Regatul Unit, iar în 2011 a lansat chiar și un parfum cu numele ei. În 2013 a devenit imaginea unei companii producătoare de produse pentru albirea dinților cu sediul la Londra. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni