• PRO TV
  • A infricosat cu aspectul lui din "Instrumente mortale". Cum arata Fratele Jeremiah fara machiaj si efecte speciale

A infricosat cu aspectul lui din "Instrumente mortale". Cum arata Fratele Jeremiah fara machiaj si efecte speciale

A infricosat cu aspectul lui din "Instrumente mortale". Cum arata Fratele Jeremiah fara machiaj si efecte speciale

Filmul "Instrumente mortale: Orasul Oaselor" a adus in prim plan povestea lui Clary, o adolescenta care descopera ca descinde dintr-un grup de razboinici pe jumatate ingeri, cu puteri supranaturale, ce protejeaza lumea de demoni.

Tot Clary, jucata de Lily Collins, descopera ca lumea noastra nu e populata doar de oameni si de animale, ci si de creaturi mitice, ce stau ascunse in umbra si pot pune in pericol umanitatea. In cautarile ei, adolescenta face cunostinta cu o multime de personaje, inclusiv fratele Jeremiah.

Acesta este fost vanator de demoni care descopera ca asupra lui Clary s-a pus o vraja. Cu un aspect infricosator, in care buzele ii sunt cusute si orbitele goale, personajul a speriat de la primele secunde in care a aparut pe ecran.

In realitate, actorul arata complet diferit. Rolul este jucat de Stephen R. Hart, care a mai aparut in Oz the Great and Powerful, Silent Hill si Shoot 'Em Up. In varsta de 59 de ani prefera rolurile in filme horror si de actiune si arata asa cand nu trece prin mainile specialistilor in machiaj si efecte speciale:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni