• PRO TV
  • 7 din 10 români care pariază online au peste 30 de ani

7 din 10 români care pariază online au peste 30 de ani

7 din 10 români care pariază online au peste 30 de ani

Cu speranța obținerii unor câștiguri însemnate de pe urma pasiunii lor sau cu dorința de a face parcursul partidelor sportive mai palpitant, mii de români își îndreaptă atenția către casele de pariuri, care se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare pe teritoriul țării.

Odată cu apariția în mediul online a celor mai importanți operatori de pe piață, jucătorii au început să își deschidă conturi de utilizator la agenția preferată, putând astfel să se bucure de această activitate de oriunde s-ar afla, dar și de numeroase oferte și promoții, în loc să se deplaseze fizic la reprezentanțele stradale cu care erau, până în acel moment, obișnuiți.

Cine sunt, însă, persoanele care aleg să plaseze bilete astfel? 

Această este o întrebare importantă, în special pentru cei care vor să analizeze profilul pariorului român. Din fericire, răspunsul nu este foarte greu de aflat, având în vedere că, la înscrierea pe orice site de pariuri sportive, este obligatoriu pentru clienți să își dovedească identitatea furnizând copii după documentele de identitate și anumite date personale. Acest lucru se întâmplă pentru siguranță jucătorilor, securitatea tranzacțiilor, dar și pentru a limita accesul minorilor la astfel de activități.

Astfel, specialiștii de la Pontul Zilei au descoperit că 7 din 10 români care își deschid cont la agențiile de pariuri online au peste 30 de ani și că 5 din 10 provin din mediul urban. Alte informații interesante aflate în urma acestui studiu: jucătorii, într-o proporție covârșitoare, sunt bărbați și aceștia petrec, în medie, între 45 și 60 de minute pe zi pe pagini web de profil.

Rezultatele nu sunt surprinzătoare, având în vedere faptul că plasarea biletelor prin intermediul mediului online este mai accesibilă și că foarte multe persoane desfășoară în prezent, pe Internet, atât acțiuni ce au legătură cu job-ul, dar și cu timpul liber sau entertainment-ul. În plus, ținând cont de ritmul alert al vieții în așezările urbane de dimensiuni mari și medii și de timpul limitat pe care îl au la dispoziție jucătorii pentru a îmbina cariera, familia, distracția și odihna, este de înțeles înclinația pe care aceștia o au pentru agențiile de pariuri online. 

Alte motive pentru care casele de pariuri online sunt mai apreciate decât cele din mediul offline

De-a lungul timpului, prin diferite sondaje, s-au aflat mai multe motive pentru care majoritatea românilor pare că s-au reorientat definitiv către zona online. Iată care sunt acestea: 

Pachetele promoționale de bun venit - foarte multe agenții oferă un cadou la deschiderea contului sau la prima depunere, de care jucătorii pot profita pentru a-și maximiza șansele de câștig.

Oferta de pariere mai variată - casele de pariuri online oferă adesea posibilitatea plasării pariurilor live sau a celor care pot fi jucate pe anumite faze ale meciului. În agențiile stradale, este greu să pariezi astfel, având în vedere timpul scurt pe care îl ai la dispoziție pentru a miza și nu există prea multe locuri în care poți face acest lucru. 

Încasarea câștigurilor direct în contul bancar personal - operatorii online înlătura nevoia unui intermediar în cazul unui câștig, făcând transferul în contul de utilizator, iar mai apoi, în cel bancar. 

Așadar, pentru pasionații de fotbal, tenis sau alte sporturi, agențiile de pariuri online pun la bătaie resurse semnificative pentru a face plasarea biletelor mai plăcută și mai accesibilă. Clienții apreciază aceste lucruri, iar numărul foarte mare de conturi de utilizator dovedesc popularitatea operatorilor ce își desfășoară activitatea pe Internet. 

Sursa foto: www.shutterstock.com 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni