• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 3 august 2015: Dragonii au o zi ocupata, iar Cainii au mari sanse sa isi gaseasca iubirea

Horoscop chinezesc zilnic 3 august 2015: Dragonii au o zi ocupata, iar Cainii au mari sanse sa isi gaseasca iubirea

Horoscop chinezesc zilnic 3 august 2015: Dragonii au o zi ocupata, iar Cainii au mari sanse sa isi gaseasca iubirea

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 3 august 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
Vei avea parte de agitatie in familie sau in casa, vei afla o multime de vesti legate de prietenii sau de rudele tale, vei primi vizite. Conversatiile parca nu se mai termina.


SARPE
Din pacate, un secret de-al tau sau unul de familie risca sa fie scos la iveala de o persoana cu intentii necurate si vei simti nevoia de a controla situatia.


CAL
Poti avea parte de cele mai neasteptate prietenii, sustineri, sau de cele mai rele barfe spuse pe seama ta sau ambele. Important este sa-ti pastrezi concentrarea pe partea plina a paharului, orice s-ar intampla, deoarece in acest fel iti poti mentine moralul ridicat.


CAPRA
Chiar daca ai vrea, nu da multi bani prietenilor tai, pentru ca nu ii vei vedea inapoi. Financiar, iti merge foarte bine. Profesional, si mai bine.


MAIMUTA
Evita conflictele, pentru ca le vei tolera cu mare greutate. Exista riscul ca sub imperiul emotiilor sa spui lucruri pe care le vei regreta mai tarziu.

COCOS
Profita de aceasta zi pentru a-ti indeplini cu succes sarcinile. In plan social, vei aprecia compania celorlalti. Vei petrece clipe memorabile.


CAINE

Nu renunta la cautarile pentru gasirea partenerului sau partenerei perfect. Astazi, mai mult decat oricand, balantele singure sunt avantajate sa isi gaseasca iubirea.


MISTRET
Chiar daca promisiunile care ti se fac nu sunt fabuloase, faptul ca te provoaca sa iesi din rutina in care ai intrat deja inseamna foarte mult.


SOBOLAN
Astazi s-ar putea ca si tu sa fii surprins de incrancenarea cu care iti aperi punctul de vedere, insa tine-o tot asa! Ai nevoie sa faci curatenie in viata ta si sa te debarasezi de persoanele sau situatiile care te fac sa bati pasul pe loc.


BOU
Cand lucrurile nu mai functioneaza asa cum iti doreai, e timpul sa pui punct si sa treci la o noua etapa de viata. Fara compromisuri si fara scuze inutile.


TIGRU
Esti in paradis. Alaturi de persoana iubita simti ca poti cuceri si Everestul.


IEPURE
Ar fi bine sa accepti propunerile care ti se fac, pentru ca nu in fiecare zi te poti bucura de astfel de oportunitati.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni